PREGUNTES FREQÜENTS

Aprèn i viu el ball i no et quedis sense cap dubte!


Si no has ballat mai, estàs interessat en aprendre, disfrutar i conèixer gent nova, el teu curs és diu curs de iniciació 0, que inclou:

 • 4h hores de classe/mes
 • 2h de repàs gratis dos cops al mes ( on professors i alumnes es reuneixen per practicar l’ho après i conèixer els altres alumnes )

 • La quota mensual és de 19€ + 5 € de matrícula.

  Si ja saps ballar i estàs interessat en seguir i millor el teu estil de ball amb un mètode eficaç i ràpid, tindràs que realitzar una prova de nivell i apuntar-te a un curs regular:

 • 4h de classe/mes
 • 2h de repàs gratis al mes
 • 2 professors per classe

 • La quota mensual és de 29€ + 5 de matrícula

  L’escola Udance Girona, t’ofereix la possibilitat d’apuntar-te al cursos a través d'aquest enllaç venir a l’escola de dilluns a divendres des de les 17h fins les 22.

  Els cursos d’iniciació 0 per els alumnes que mai han ballat i volen aprendre costen 19€ + 5 € de matricula. Aquests cursos són mensuals, i inclouen una hora de classe a la setmana i dos hores de classe de repàs al mes.

  Els cursos regulars per alumnes que ja han ballat anteriorment , la quota mensual és de 29 € + 5 de matrícula. Es poden pagar de dues maneres: per rebut bancari o targeta.

  Inclouen dues hores de repàs al mes.

  Si no has ballat mai, apunta`t a un curs de promoció

  Si has ballat , fixa´t en els nostres horaris i apunta´t a una prova de nivell.: Prova de nivell

  Els horaris dels cursos podeu consultar-los en la nostra pàgina web, en l’apartat “cursos “. En aquest apartat trobareu tots els horaris i cursos disponibles per cada disciplina i nivell.

  Les classes de prova de Udance Girona, són classes gratuïtes en les que ens ensenyaran els primers passos bàsics de la disciplina. Aquestes classes es realitzen cada setmana i duren una hora en la que podeu fer-vos una idea de la disciplina que voleu aprendre a ballar . I conèixer des de dins l’ambient de Udance Girona.

  Pots apuntar-te a una classe de prova en aquest enllaç .

  La open hour dance és una classe de repàs general que es realitza 4 hores al mes, amb alumnes i un suport d’un professor per qualsevol dubte.

  La open hour es realitzarà a l’escola.

  Sí , a les classes pots venir sense parella, ja que quadrem les classes perquè i hagi tant nois com noies. Sempre rotem les parelles perquè tots puguem ballar amb tots.

  La salsa en línia és una forma de distribuir i executar els passos i figures en el ball de la salsa. En la salsa en línia, els ballarins ballen a l’ho llarg de una línia recta imaginaria. Executen passos i figures cap endavant i endarrere en aquella línia recta, sense traslladar-se d’una manera circular o corba com es ballaria en la salsa cubana.

  La salsa cubana és balla amb moviments de cadera i hombros. És més rítmic i animat, que no te cap orientació clara.

  El únic requisit es que vingueu d’una manera que us resulti còmode per ballar.